100g noten naar keuze
1 kopje risotto rijst
1/2 rode paprika
1/3 courgette
5-6 grote champignons
1/2 rode ui
1 teentje look
1 tomaat
1/2 tl sambal
peper en zout
komijn
paprikapoeder
basilicum
olijfolie
Snij de groenten in kleine blokjes.
Verhit een scheutje olijfolie in een
kookpot en voeg alle groente toe.
Roer goed om tot de ui glazig ziet.
Voeg daarna de rijst toe.
Blijf roeren tot ook de rijst glazig
is.
Voeg water toe tot alles onder staat.
Laat de risotto doorkoken maar vergeet niet te roeren.
Kruid af met peper en zout,
paprikapoeder, sambal, komijn en basilicum.
Als het water is verdampt maar de rijst
nog niet gaar is, voeg je opnieuw wat water toe.
Hak de noten fijn (kruimelig). Verhit
een beetje olijfolie in een pan en rooster de noten.
Kruid met paprikapoeder, basilicum,
peper en zout.
Serveer de risotto en garneer met de
noten crumble
Oh dit ziet er echt heerlijk uit! Dit ga ik zeker een keer uitproberen :-)
BeantwoordenVerwijderenxoxo The Daily Fashion Drug