1/2-3/4 cup bulgur
1/2 kleine pompoen
250g boschampignons
1 ui
2 teentjes look
1 handje hazelnoten
Olijfolie
Zeezout & zwarte peper
Snuifje kaneel
Snuifje nootmuskaat
Kook de bulgur gaar volgens verpakking.
Snij de pompoen in blokjes. Snij de boschampignons in plakjes
Snipper de ui en look fijn. Verhit een scheutje olijfolie in een hete pan.
Stoof de ui, look en de groenten aan tot de pompoen goudbruin kleurt.
Kruid af met wat zout en peper. Werk af naar smaak met kaneel en nootmuskaat.
Hak de hazelnoten fijn en laat ze even meebakken in de pan.
Giet het resterend vocht van de bulgur voorzichtig af. Meng de groenten en hazelnoten onder de bulgur. Werk rijkelijk af met olijfolie tot het geheel smeuïg is.
Serveer
Geen opmerkingen:
Een reactie posten