Powerbars




voor ongeveer 12 repen


100g hazelnoten, natuur
50 g pinda's, natuur (ongezouten!)
25g gepofte quinoa
100g havervlokken
2 el lijnzaad, gebroken
2 el kokosrasp
100g gedroogd fruit (veenbessen, rozijnen, etc.)
3 el pindakaas
120ml agavesiroop
1 el maca (eventueel)

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Mix de noten grof in een blender/mixer.
Giet alle droge ingerediƫten in een grote kom. Roer de agave siroop en de pindakaas eronder tot je een kleverige muesli krijgt. Bekleed een bakvorm (ik heb 2 cakevormen gebruikt) met bakpapier.
Verdeel de muesli onder de bakvorm(en) en duw goed aan met een vork. Zorg dat de laag niet te dik is. Bak daarna een 20-tal minuten tot de muesli goudbruin ziet.

Haal uit de oven en laat goed afkoelen. Snij de muesli in repen van ongeveer 3-4 cm breed.
Verpak de repen in bakpapier en bewaar ze op een koele, droge plaats.

1 opmerking:

  1. Hi! I would like to invite you to check out our site www.volrecepten.nl . Adding your blog to

    our site will make your recipes available to many more users and help you get more visits to

    your blog. Our service is free and can you would be able to leave us any timeJ.

    If you like the idea of being found on our page, please, add your blog here http://

    www.volrecepten.nl/registreer-u-voor-de-topblogs-met-recepten.

    BeantwoordenVerwijderen