3-4 personen
120g champigons 3-4 el tomatenketchup of tomatenpuree
1/2 rode paprika 300 ml bouillon
1/2 gele paprika 2 el hennepzaad
2 tomaten paprikapoeder
1 teentje look peper en zout
1 ui nootmuskaat
400g seitan in blokjes oregano
olijfolie komijn
Snipper de ui en look fijn.
Maak de champignons schoon en snij ze
in schijfjes.
Snij de paprika's en tomaten in
blokjes.
Doe een ruime scheut olijfolie in een
kookpot. Stoof de ui glazig en voeg daarna de look toe.
Voeg daarna de seitan toe. Blijf dit
2-3 minuten goed omroeren.
Voeg de paprika's en champignons toe.
Wanneer de champignons voor de helft gekrompen zijn, voeg je de
tomaten en hennepzaad toe. Kruid af met oregano, nootmuskaat, peper
en zout, paprikapoeder en een snuifje komijn.
Zet alle groenten onder met de bouillon
en tomatenketchup/puree.
Laat dit 10 minuten goed doorkoken.
Serveer
Goulash is lekker met rijst, noodles en
pasta.
Hmm heerlijk!
BeantwoordenVerwijderenVooral straks in de winter :-)
Krijg er honger van!
BeantwoordenVerwijderenHey fay
BeantwoordenVerwijderenwist niet dat je zo actief bezig was met veggie
denk dat we nog wel wat samen kunnen losweken op het werk
groet martin
Mmmm lekker ,uitgeprobeerd en goedgekeurd :)
BeantwoordenVerwijderen