Pecan-maple brownie



250g bloem
50g cacaopoeder
120g donker bruine suiker
1 tl bakpoeder
3 el ahornsiroop + extra ter afwerking
50g pecan noten + extra ter afwerking
200ml sojamelk
50 ml olie
1/2tl kaneel
60g pure chocolade

Verwarm de oven voor op 200°.
Meng de bloem, cacaopoeder, donker bruine suiker, kaneel en bakpoeder in een grote kom.
Smelt de chocolade au bain marie. Hak de pecannoten fijn. 
Giet alle vloeibare ingrediënten behalve de chocolade in een mengbeker, roer goed om en meng daarna onder de bloem. Blijf goed roeren tot er geen klonters in het deeg zitten. 
Meng als laatste de chocolade en de noten onder het deeg.
Bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier.
Giet het deeg in de vorm. Bestrijk de bovenkant met wat ahornsiroop en werk af met wat fijngehakte noten.
Bak een 30-tal minuten op 200° tot de brownie gaar is.
Serveer lauw met een scheutje ahornsiroop. 

1 opmerking:

  1. Oooh, dit recept ziet er weer héérlijk uit! En wat een mooie nieuwe lay-out!

    BeantwoordenVerwijderen